vrijdag 10 maart 2017

Introductie.

Goedenavond mensen,

Allereerst even een verduidelijking betreft deze blog.
Zoals misschien al vernomen is gaan wij met de Jeugdvereniging (althans een gedeelte) naar de zustergemeente (Bagy) van de Kerk in Polsbroek en Vlist. Dit prachtige dorpje Bagy ligt in Transsylvanië in Roemenië.

De groep mensen bestaat in totaal uit 18 man.
Klaas, Jeannet, Berthilde, Anette, Jarno, Corinda, Jantine, Wieneke, Adriaan, Lennard, Linette, Mandy, Corné, Marga, Renate, Marien, Peter-Jan en Mariëlle

Gisteravond hebben wij de eerste vergadering met de groep gehad. Hierbij hebben we alle belangrijke zaken besproken die nodig zijn om deze reis mogelijk te maken. In Bagy willen we als jeugd, en ook samen met de jeugd, een deel van de oude winkel om bouwen naar een bijeenkomst ruimte voor de jongeren. Dit zodat ze daar met de jongeren meer bijeen kunnen komen, maar ook om er bijvoorbeeld een soort jeugdvereniging te gaan houden.
De jongeren in Bagy hebben samen al acties gehouden en hebben daarbij een mooi bedrag opgehaald om dit project ook te bekostigen. Nu willen wij als Jeugdvereniging hier natuurlijk niet in achterblijven! Daarom gaan wij ook een aantal acties houden om hier onze bijdrage aan te leveren. De reis zelf word uiteraard door ons zelf betaald. De acties die we willen gaan doen zijn puur om het gebouw op te knappen.

Nu hebben wij al een mooie actie verzonnen die voor de gehele gemeente invullen moet kunnen geven. De datum voor deze actie is op 8 april 2017. Zet deze datum vast in je agenda! Het beloofd een topdag te worden. Verdere informatie zal volgen.

Al met al een super tof project en wij als groep hebben er enorm zin in! Later in deze blog zal er een definitieve planning doen en zal er tijdens de reis een dagelijkse update zijn van ons prachtige tripje!

Nu vraagt u zich af, wanneer gaat dit heugelijke feit plaatsvinden?
Vrijdag 21 april hopen wij op te stijgen vanaf Brussel om diezelfde dag nog te landen in Boekarest.
De week daarop, vrijdag 28 april, landen we weer in ons mooie buurland.

Dit was het voor nu even,
reacties zijn altijd welkom!

Met Vriendelijke Groeten,
De enthousiastelingen.


2 opmerkingen:

  1. Dag beste mensen,

    Had het erg leuk gevonden om vanav te komen zwaaien maar dat gaat niet lukken. Een voorspoedige reis en een hele mooie en gezegende tijd met elkaar en in de ontmoetingen daar!!!
    Groetjes vanuit Bodegraven
    Elma

    BeantwoordenVerwijderen